Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

CITY CENTRAL Hostels & Apartments

Adres obiektu Kotlarska 40, 50-120 Wrocław
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 5 opinii
4.6
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.4
Wyżywienie 4.3
Lokalizacja 5.0
Obsługa 4.2
Zgodność z ofertą 4.4
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

Kamila
Dodano: 2017-06-19
Pobyt od: 2017-06-15 do 2017-06-18 IP: xx.47.171.38
 
 
 

Mieszkanie było czyste, dobrze utrzymane i gustownie urządzone. Muszę pochwalić bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Obsługa pomogła nam trafić do apartamentu oraz poleciła kilka miejsc na spędzenie wolnego czasu. Serdecznie dziękujemy i będziemy polecać!:)


 
 

Agatt.
Dodano: 2017-05-10
Pobyt od: 2017-05-02 do 2017-05-04 IP: xx.254.242.115
 
 
 

Nie tego mpolecammieejscabrudno ! !!!! Stanowczoodradzaodrjedyny plus to lokalizacja.Obsluga bezczelna I nie profesjonalna !!


 
 

Aneta
Dodano: 2017-04-03
Pobyt od: 2017-03-31 do 2017-04-03 IP: xx.47.141.84
 
 
   

Wszystko było w jak najlepszym porządku. Apartament zgodny z opisem, obsługa miła i uczynna.


 
 

Krzysiek
Dodano: 2016-06-09
Pobyt od: 2016-06-03 do 2016-06-05 IP: xx.21.251.67
 
 
   

Bardzo dobra lokalizacja, rzut beretem od Rynku. Miła i pomocna obsługa, wszystko dobrze zorganizowane, Nie ma czego się przyczepić. Apartament wygodny i dobrze wyposażony. Pozdrawiamy!


 
 

Marta
Dodano: 2016-03-26
Pobyt od: 2016-03-22 do 2016-03-25 IP: xx.47.143.48
 
 
 

Lokalizacja w Rynku, wszędzie blisko. Miła obsługa, czysty i nowoczesny apartament. Polecam.


Opinie 1-5 z 5

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Wrocław w przewodniku

Wrocław pod lupą

Wrocław pod lupą [INFOGRAFIKA]

Zebrane w formie czytelnej infografiki informacje o Wrocławiu w pigułce, podzielone na 5 kategorii.

7 powodów, dla których warto odwiedzić Wrocław

7 powodów, dla których warto odwiedzić Wrocław

Pełen atrakcji, kolorowy, tętniący życiem i gościnny. Taki jest Wrocław. Oto 7 powodów, dla których to idealny kierunek na weekendowy wypad.

Akrylowy tunel

Afrykarium we Wrocławiu

Rekiny, hipopotamy i inni mieszkańcy środowiska wodnego Czarnego Lądu czekają na odwiedzających we wrocławskim Afrykarium.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie