Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

CITY CENTRAL Hostels & Apartments

Adres obiektu Kotlarska 40, 50-120 Wrocław
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
5.0
Wyposażenie 4.8
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Miquel
Dodano: 2018-04-29
Pobyt od: 2018-03-01 do 2018-03-04 IP: xxx.97.81.230
 
 
 

Świetna lokalizacja, przesympatyczny i bardzo pomocny personel. Apartament czysty i przestronny. Polecam.


Miquel - opinia o obiekcie CITY CENTRAL Hostels & Apartments
 
 

Karolina
Dodano: 2017-12-01
Pobyt od: 2017-11-01 do 2017-11-08 IP: xx.47.109.166
 
 
 

Mily pobyt:) lokalizacja byla idealna.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2018-04-10 12:49:18
Pani Karolino, dziękujemy za opinie! Zapraszamy ponownie :) CC Team
 
 

Kamila
Dodano: 2017-06-19
Pobyt od: 2017-06-15 do 2017-06-18 IP: xx.47.171.38
 
 
 

Mieszkanie było czyste, dobrze utrzymane i gustownie urządzone. Muszę pochwalić bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Obsługa pomogła nam trafić do apartamentu oraz poleciła kilka miejsc na spędzenie wolnego czasu. Serdecznie dziękujemy i będziemy polecać!:)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2018-04-10 12:51:14
Pani Kamilo, dziękujemy za dobre słowa! Cieszymy się, że oferta spełniła a nawet przebiła Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie, CC Team.
 
 

Aneta
Dodano: 2017-04-03
Pobyt od: 2017-03-31 do 2017-04-03 IP: xx.47.141.84
 
 
   

Wszystko było w jak najlepszym porządku. Apartament zgodny z opisem, obsługa miła i uczynna.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2018-04-10 12:52:49
Pani Aneto, dziękujemy. Staramy się zawsze jak najlepiej spełnić Państwa oczekiwania :) Zapraszamy ponownie, CC Team.
 
 

Krzysiek
Dodano: 2016-06-09
Pobyt od: 2016-06-03 do 2016-06-05 IP: xx.21.251.67
 
 
   

Bardzo dobra lokalizacja, rzut beretem od Rynku. Miła i pomocna obsługa, wszystko dobrze zorganizowane, Nie ma czego się przyczepić. Apartament wygodny i dobrze wyposażony. Pozdrawiamy!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2018-04-10 12:53:42
Panie Krzysztofie, miło słyszeć że wszystko się Państwu podobało. Zapraszamy ponownie :) CC Team.
 
 

Marta
Dodano: 2016-03-26
Pobyt od: 2016-03-22 do 2016-03-25 IP: xx.47.143.48
 
 
 

Lokalizacja w Rynku, wszędzie blisko. Miła obsługa, czysty i nowoczesny apartament. Polecam.


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Wrocław w przewodniku

Jarmarki bożonarodzeniowe w Polsce

Jarmarki świąteczne w Polsce

Okres przedświąteczny obfituje w wydarzenia z bożonarodzeniowym klimatem. Wiele miast decyduje się na organizację wspaniałych jarmarków.

Spotkanie z wrocławskimi krasnalami

Spotkanie z wrocławskimi krasnalami

To nie przypadek, że akurat stolica Dolnego Śląska jest nazywana miastem krasnali.

Wrocław pod lupą

Wrocław pod lupą [INFOGRAFIKA]

Zebrane w formie czytelnej infografiki informacje o Wrocławiu w pigułce, podzielone na 5 kategorii.

7 powodów, dla których warto odwiedzić Wrocław

7 powodów, dla których warto odwiedzić Wrocław

Pełen atrakcji, kolorowy, tętniący życiem i gościnny. Taki jest Wrocław. Oto 7 powodów, dla których to idealny kierunek na weekendowy wypad.

Akrylowy tunel

Afrykarium we Wrocławiu

Rekiny, hipopotamy i inni mieszkańcy środowiska wodnego Czarnego Lądu czekają na odwiedzających we wrocławskim Afrykarium.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie